GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
LSA vs. LSD: wat zijn de verschillen in psychedelische trip?
In dit blog artikel
In dit blog artikel Wat is LSA en welke effecten kun je verwachten?Psychedelische effecten van LSADromerige psychedelische toestandSpirituele inzichten en trippy gedachtenLichamelijke bijwerkingen zoals misselijkheid en brakenVisuele trip effectenGeschiedenis van LSA: psychedelisch medicijnLSA zaad kopen?Dosering LSA zaad bepalenHoe gebruik je LSA zaad?Trippen op LSA met Space Trips: een sterk psychedelische ervaring uit de smartshopWist je dat LSD afkomstig is van een schimmel?LSA zaad online kopen in onze smartshop
Deel:

LSA vs. LSD: wat zijn de verschillen in psychedelische trip?

Heb jij wel eens getript op de LSD? De effecten van LSD zijn te vergelijken met die van LSA, maar wat de verschillen precies zijn leg ik je uit in dit blog. De twee stoffen zijn aan elkaar verwant en produceren allebei een psychedelische ervaring. Sirius verkoopt natuurlijke LSA, afkomstig van onder andere morning glory en hawaiian baby woodrose.

Wat is LSA en welke effecten kun je verwachten?

LSA is een alkaloïde en wordt teruggevonden in een aantal planten. Andere voorbeelden van plantaardige alkaloïden zijn morfine en nicotine. 

Als je geïnteresseerd bent in natuurlijke psychedelica is LSA zeker iets voor jou. Net als magische paddenstoelen en magic truffles, wordt LSA rechtstreeks in de natuur gevonden. De psychedelische stof zit in het zaad van een aantal planten en wordt daarom ook wel LSA zaad genoemd. LSA zaadjes zijn bij Sirius verkrijgbaar van de planten morning glory en hawaiian baby woodrose. Verder is LSA terug te vinden in een bepaalde grassoort, sommige schimmels en andere planten die tot de windefamilie behoren. 

Morning glory is een klimplant en produceert prachtige trompetachtige bloemen in verschillende kleuren, voornamelijk roze en paars. 

Hawaiian baby woodrose, ook wel olifantenplant genoemd, komt oorspronkelijk uit India en produceert eveneens prachtige bloemen, waarvan het zaad dus de psychedelische effecten veroorzaakt. 

De wetenschappelijke benaming van LSA is D-lyserginezuur. Deze benaming leunt aan tegen die van LSD (Lysergeenzuurdi-ethylamide). De twee psychedelische stoffen zijn aan elkaar verwant en geven een gelijkaardige trip. Toch zijn er een aantal belangrijke verschillen die ik hieronder op een rijtje zal zetten:

Psychedelische effecten van LSA

LSA is de voorloper van LSD en produceert gelijkaardige effecten, hoewel er ook belangrijke verschillen zijn tussen de effecten van LSA en LSD. Een belangrijk verschil is dat LSD veel sterker is dan LSA. Een andere belangrijk verschil tussen de twee psychedelische stoffen is dat LSA rechtstreeks uit de natuur komt, terwijl LSD synthetisch wordt vervaardigt in het laboratorium. Net als paddo’s en magic truffles, is LSA een product van moeder natuur. Dit kan voor veel psychonauten een belangrijke reden zijn om te trippen op LSA. 

Dromerige psychedelische toestand

Een veelvoorkomend kenmerk van een LSA trip is het dromerige karakter. Volgens verschillende gebruikers zit hierin meteen belangrijk verschil met LSD qua sfeer van de trip. LSA is lichamelijk meer aanwezig en kan voor een zwaar gevoel zorgen in het lichaam. Ook kan er vermoeidheid optreden waarbij het fijn is om te liggen. Een LSA trip kan voor een kalmerende, dromerige toestand zorgen. 

Spirituele inzichten en trippy gedachten

Psychedelica kunnen jou prachtige levenslessen schenken en inzichten geven in bepaalde thema’s. Uit eigen ervaring weet ik dat psychedelica zoals psilocybine, DMT, LSA en LSD een levensveranderende werking kunnen hebben. Niet voor niets hebben deze stoffen een goddelijke status gekregen door inheemse stammen die al duizenden jaren gebruik maken van deze psychoactieve stoffen. Tegenwoordig is de wetenschap helemaal in de band van psychedelica en staat de mainstream open voor concepten die spelen met de goddelijke geneeskracht van deze medicijnen van moeder natuur. LSA kan tot zeer interessante spirituele inzichten leiden en wordt daarom door veel gebruikers ingezet als hulpmiddel om meer inzicht te krijgen in bepaalde problemen, om verbinding te maken met de werkelijkheid en om zichzelf terug te vinden. 

Lichamelijke bijwerkingen zoals misselijkheid en braken

Het is niet vreemd wanneer je tijdens een LSA trip misselijkheid ervaart en misschien zelfs moet overgeven. Dit wordt gezien als iets positiefs, omdat je lichaam zo gereinigd wordt van kwade energie. Net als bij een ayahuasca ceremonie, kan het bij een LSA trip voorkomen dat je moet ‘purgen’. Laat het er uit en voel hoe je je stukken lichter voelt. Misselijkheid ontstaat vaak aan het begin van de trip en ebt na een tijd weer weg. Het is overigens ook normaal als je je helemaal niet misselijk voelt.

Visuele trip effecten

Net als bij paddo’s en magische truffels, is het gebruikelijk om tijdens een LSA trip visuals te hebben en trippy kleuren te zien. Toch worden de visuele trip effecten van LSA minder intens gevonden dan bijvoorbeeld bij psilocybine uit magische truffels. De psychedelische effecten van LSA zijn vooral merkbaar ‘intern’. 

Geschiedenis van LSA: psychedelisch medicijn

De mens is al duizenden jaren op de hoogte van de psychedelische eigenschappen van LSA. In verschillende delen van de wereld is er een rijke geschiedenis gekend van het gebruik van psychedelica voor spirituele doeleinden. Helaas is er ook veel van deze informatie over het gebruik van psychedelica door onze voorouders verloren gegaan door heksenvervolgingen en de inquisitie in Amerika.

We weten dat inheemse volkeren uit Mexico het zaad van morning glory gebruikten en als heilig beschouwden. Een mooi voorbeeld hiervan vinden we terug op het standbeeld van Xochipilli, ook wel de bloemenprins genoemd. We zien een prins, gezeten op een troon en omringt door afbeeldingen van een aantal heilige psychoactieve planten waaronder psilocybe paddenstoelen, peyote cactus, de tabaksplant en dus ook het LSA zaad van morning glory. In Mexico staat LSA zaad bekend als ololiuhqui en kent ook bekendheid als badoh negro. 

Hawaiian baby woodrose kent een lange geschiedenis als medicijn binnen de ayurveda, oftewel de traditionele geneeskunst van India. Hawaiian baby woodrose (Argyreia speciosa) wordt ingezet als medicijn tegen reuma en bij neurologische klachten. In het Sanskriet wordt hawaiian baby woodrose bestempeld als een plant die de veroudering tegengaat. 

LSA zaad kopen?

In het smartshop assortiment van Sirius kun je LSA zaad kopen dat geschikt is voor een intense psychedelische reis. Zo verkoopt Sirius LSA zaad van morning glory en hawaiian baby woodrose. Er zijn verschillen in intensiteit. Het zaad van hawaiian baby woodrose is potenter dan dat van morning glory. Check in onze smartshop al onze psychedelische smartshop producten en bestel LSA zaad online. 

Dosering LSA zaad bepalen

Voor beginners is het goed om te weten dat LSA zaad naast een psychedelische werking, ook meestal voor lichamelijke bijwerkingen zorgt waaronder misselijkheid en braken. Vaak komen deze lichamelijke bijwerkingen in het begin van de trip en ebben na verloop van tijd weg. Voor beginnende gebruikers is het verstandig steeds met een lage dosering LSA te beginnen.

Hawaiian baby woodrose dosering

  • 2-3 zaden (mild)
  • 3-4 zaden (gemiddeld)
  • 4-6 zaden (sterk)

Morning glory

  • 50-100 zaden (1,5-3 gram) (lichte dosering)
  • 100-250 zaden (3-6 gram) (gemiddeld)
  • 250-400 zaden (6-10 gram) (sterk)

Hoe gebruik je LSA zaad?

LSA zaad kan op verschillende manier gecomsumeerd worden. Een gebruikelijke manier is simpelweg door te kauwen op het LSA zaad om op die manier de actieve bestanddelen beschikbaar te maken. Slik de zaden door wanneer ze fijngemalen zijn met wat water of sap. Zorg ervoor dat je gaat trippen op nuchtere maag. 

Een andere methode is door het LSA zaad fijn te malen en vervolgens met heet water overgieten om er zo een thee mee te maken. Filter de vloeistof na een half uur en drink op.

Trippen op LSA met Space Trips: een sterk psychedelische ervaring uit de smartshop

Sirius verkoopt een uniek product op basis van LSA: smartshop capsules met een psychedelische werking. Space Trips geven jouw een trippy ervaring die moeilijk te vergelijken is met een ander hallucinogeen product zoals magische paddenstoelen of magic truffles. Space Trips zijn een speciaal samengesteld psychedelisch product uit de smartshop. Naast LSA bevatten Space Trips ook ook guarana en groene thee voor een enorme boost energie van natuurlijke cafeïne. Daarnaast bevatten Space Trips ook een extract van passiebloem, dat het psychedelische en zweverige effect extra versterkt.

Vergis je niet, Space Trips kunnen voor een sterk psychedelische werking zorgen. Een standaarddosering bestaat uit 2 capsules. Space Trips geven een LSD achtige trip, met een sterke energie die vervolgens heel psychedelisch wordt. Een sterke bodyload komt veel voor, waarbij je in het begin van de trip wat misselijk kunt zijn. 

Space Trips zijn psychedelische capsules met toevoeging van LSA uit hawaiian baby woodrose, aangevuld met natuurlijke cafeïne uit guarana en groene thee. Space Trips vallen onder de meest populaire smartshop capsules te koop in de smartshop van Sirius en zijn erg geliefd onder psychonauten.

Lees dit blog ook eens: Trippen op de LSA uit Hawaiian Baby Woodrose

Wist je dat LSD afkomstig is van een schimmel?

Hoewel LSD meteen een beeld oproept van het laboratorium, is de oorsprong toch natuurlijk. Dit is uiteraard het geval bij alles wat we maar kunnen bedenken. Toch weten veel mensen niet dat LSD oorspronkelijk afkomstig is van een schimmel die groeit op graan. Vroeger, voordat LSD gesynthetiseerd werd door Albert Hofmann in de jaren ‘40, waren de effecten al door de mens ervaren, zij het niet in haar synthetische vorm. 

Het kwam wel eens voor dat het graan dat verbouwd werd geïnfecteerd raakte met de ergot schimmel. Wanneer mensen nietsvermoedend brood aten dat gemaakt was met dit psychedelische graan, begonnen zij zich zeer vreemd te gedragen. Zo is er eens een heel dorp gaan trippen door het eten van brood dat besmet was met het de ergot schimmel.

LSA zaad online kopen in onze smartshop

Ben je benieuwd naar de effecten van LSA zaad? Koop LSA zaad van hawaiian baby woordrose of morning glory in de smartshop van Sirius. Of ga voor Space Trips, sterke psychedelische capsules. Voor vragen kun je terecht bij onze klantenservice.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.254 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.