GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Ga jij dit jaar naar jouw favoriete feestje? Bereid je voor met Sirius essentials
In dit blog artikel
In dit blog artikel Veilig feesten met corona maatregelenGeen feestjes maar wel ontmoetingenNederland en België versoepelen corona maatregelen Drugs gebruiken? Wees verstandig met deze tipsDoe je researchTest je drugsMix je drugs nietEerste hulp bij drugskatersProducten die bijdragen aan een snel herstel van een MDMA katerStoned of trippend op het festivalVind een alternatief voor alcohol in het Sirius assortimentInteressante alternatieven voor alcohol op een feestje of festivalVerschillende Sirius producten voor ieder wat wils
Deel:

Ga jij dit jaar naar jouw favoriete feestje? Bereid je voor met Sirius essentials

Hoe heb jij de afgelopen lock-downs ervaren? Veranderde je in een kluizenaar, verscholen voor de rest van de buitenwereld? Of woonde je verschillende online evenementen bij, zoals yogasessies en tekentherapie? Binnenkort wordt de corona regelgeving in Nederland nog meer versoepeld en zijn feestjes en festivals weer toegelaten onder bepaalde corona maatregelen. In dit blog lees je hoe je hier zo veilig mogelijk van geniet met onder andere EZ Test kits om je drugs te testen op zuiverheid maar ook manieren om de kater zoveel mogelijk te beperken

Veilig feesten met corona maatregelen

Om de haverklap veranderen de maatregelen weer die verschillende landen hun burgers opleggen. Op dit moment bevinden we ons in de nazomer, een tijd van een nieuwe start, opleidingen en evenementen. Ook is het een moment waarop normaal gesproken veel feest wordt gevierd en verschillende festivals, evenementen en bijeenkomsten plaatsvinden in de open lucht. Komt dit nostalgische verleden ooit terug?

Geen feestjes maar wel ontmoetingen

Toch vreemd hoe snel je kunt wennen aan een nieuwe wereld. Wij mensen zijn adaptief van aard (hoewel we graag tegenstribbelen) en kunnen ons tegen vele omstandigheden flexibel opstellen. Maar zijn we bovenal sociale wezens en laat dat nu net één van de moeilijkste dingen zijn van deze hele corona crisis: het wordt ons nog moeilijker gemaakt om contact te maken met anderen. Op die manier vervreemden we van elkaar en kunnen we zelfs bang worden van de ander. 

Het is goed om te merken dat deze crisis ook allerlei pijnpunten van de maatschappij blootlegt en dat we met een kritisch oog kunnen kijken naar wat echt belangrijk voor ons is. Voor mij persoonlijk is dat sociale aspect toch wel heel belangrijk en heeft deze moeilijke periode dat op een verrassende manier duidelijk gemaakt. 

Zo was dit een periode van bar weinig feestjes en evenementen. Een zegen voor de mensen die aan FOMO (fear of missing out) lijden. Anderzijds was er weer veel meer ruimte voor andere, betekenisvolle ontmoetingen. Zoals ogen die naar je lachen terwijl je in de rij staat te wachten bij de bakker. Of knikken naar de meneer met de hond en hem in stilte goede dingen toewensen. 

De kans is groot dat je handen jeukten om dat mondmasker van je gezicht te trekken en wild op straat te gaan dansen. Een obscuur klein festivalletje met allerlei te gekke underground bands en DJ’s die ervoor zorgen dat je urenlang blijft dansen op lekkere Italo, of spacey tripmuziek. Of een gigantisch festival met de zwaarste line-up van artiesten waarvan je nooit zou durven dromen ze in het echt te kunnen zien! Waar kijk jij het hardst naar uit dit jaar?

Nederland en België versoepelen corona maatregelen 

Hoera! Tijd om het leven te vieren, maar wel veilig! In België is het weer toegelaten om deel te nemen aan grootschaliger evenementen, onder bepaalde voorwaarden. Zo kan het voor bepaalde festivals verplicht zijn als bezoeker een corona toegangsbewijs voorhanden te hebben. Hiermee bewijs je dat je ofwel gevaccineerd bent, oftewel recent een test hebt laten doen met negatieve uitslag. 

Verder zijn er ook festiviteiten zonder corona toegangsbewijs toegestaan, maar enkel wanneer de 1,5 maatregel toegepast kan worden. 

Wat je zelf ook vindt van de hele corona-kermis, het is vooral heel belangrijk je aan de maatregelen te houden, om op die manier besmettingen en extra problemen zoveel mogelijk te voorkomen.

Drugs gebruiken? Wees verstandig met deze tips

Om onze ervaringen maximaliseren, zijn er natuurlijk geestverruimende middelen, psychoactieve stoffen en andere manieren die bijdragen aan intensivering van muziekbeleving en de algehele stemming en het energieniveau verhogen. Hoewel er op festivals dikwijls streng gecontroleerd wordt op illegale drugs, zal het niemand verbazen wanneer een groot deel van de bezoekers onder invloed is van ‘t een of ‘t ander. Laat ten alle tijde je drugs testen op puurheid! Dit voorkomt nare situaties die toch regelmatig voorkomen, waarbij gebruikers een totaal andere ervaring krijgen dan ze verwacht hadden, omdat de gekochte drug vervuild was, gemixt met andere stoffen of een veel lagere of hogere dosering bevat dan gedacht. 

Doe je research

Op internet kun je alle informatie terugvinden die je nodig hebt om een expert te worden op gebied van drugs. Hoe meer je weet en hoe beter je op de hoogte bent van mogelijke effecten, gevaren en risico’s, hoe beter je jouw en je vrienden de beste tijd kunt bezorgen. In het Encyclopedie van Sirius vind je extra informatie over tal van psychoactieve stoffen, rechtstreeks uit de natuur of synthetische vervaardigt in een laboratorium. 

Test je drugs

Ga je naar een festival of feestje en ga je drugs gebruiken? Bereid je voor door je drugs op voorhand te regelen en test ze eerst met EZ Test kits. Zo heb je een beter beeld van de betrouwbaarheid van het middel.

Cocaïne en crack: met de EZ Test Cocaine test je of je product cocaïne bevat. Voor maar 3,25 test je je drugs met behulp van een kleurenkaart en testmonster. Blauwe kleur betekent dat het er contact is met cocaïne.

Zuiverheid cocaïne en crack: Met de EZ Test Cocaine Purity kun je de hoeveelheid cocaïne bepalen in een staal. Hierdoor krijg je snel een idee van de zuiverheid van de cocaïne. 

Mix je drugs niet

Vaak liggen er gevaren voor je gezondheid in het combineren van bepaalde drugs. Bepaalde middelen kunnen elkaars effect drastisch versterken en op die manier voor een te heftige ervaring zorgen. Hou het zoveel mogelijk bij één middel. Wil je echt veilig spelen? Kies dan voor Sirius legale en natuurlijk smartdrugs, gebaseerd op werkzame plantenextracten en cafeïne. Uiteraard niet the real deal, maar wel genoeg energie om op je eigen natural XTC feest te vieren en te genieten. Een extra voordeel: de dag na het feestje voel je je kiplekker, dankzij de toegevoegde aminozuren en B-vitamines, die bijdragen aan een gezond en goed werkend lichamelijk systeem. Legale drugs pakken op een feestje met alleen positieve bijwerkingen!

Eerste hulp bij drugskaters

De meeste (synthetische) drugs kunnen heftige katers veroorzaken. Denk aan een nachtje doorhalen op de speed en alcohol en ik kan je verzekeren dat je daar niet gelukkig van wordt. Ook een XTC pil kan een erg onprettige nasleep hebben, die het voor velen niet waard is. In dit blog lees je meer over deze drug en welke hulpmiddelen je kunt inroepen uit het assortiment van Sirius om zo goed mogelijk van te herstellen van XTC

Producten die bijdragen aan een snel herstel van een MDMA kater

Mood Doctor

Ook wel Little Live Savers genoemd binnen het uitgaanscircuit. Mood Doctor is een product speciaal ontwikkelt door Sirius voor festivalgangers en feestvierders, die wel eens een pilletje nemen. Help je lichaam weer op peil te komen en snel te herstellen van de schade die is opgedaan door een nacht lang uitgaan. 

Stoned of trippend op het festival

Ja favoriete wietsoort is toch wel een must op een festival. Lees hier op welke manieren je van cannabis kunt genieten. Wat is volgens jou de beste manier om van wiet te genieten op een festival? 

Of neem je liever een microdosis Magische Truffels? In dit blog lees je hoe je je kunt voorbereiden op een perfecte trip. Let op: festivals en grotere evenementen zijn druk van aard en dit zal een invloed hebben op jouw psychedelische ervaring. Het is raadzaam een lichte dosis of microdosis te nemen. Kies in dit Magische Truffel keuzeoverzicht jouw favoriete Freshbox uit van Sirius. 

Vind een alternatief voor alcohol in het Sirius assortiment

Alcohol is overal, zeker op festiviteiten. Maar wist je dat het heel erg cool is om je gewoonte-drankje eens te vervangen voor een spannend alternatief (wellicht zonder kater?) In dit blog vertel ik je over de vele mogelijkheden, plus nog wat geheugensteuntjes om je er aan te laten herinneren dat alcohol een duveltje in een doosje is. Oppassen geblazen!

Interessante alternatieven voor alcohol op een feestje of festival

 

Verkrijgbaar in de vorm van heel blad, poeder en extra sterke extracten. In poedervorm is kratom gemakkelijk te mengen met een beetje vloeistof en dit naar binnen te lepelen. Het effect zit tussen energie en ontspanning in en geeft een aangename roes. Oorspronkelijk wordt kratom gebruikt als natuurlijk pijnstillend middel en manier om langer fysiek werk te verrichten (bijvoorbeeld op het veld). Ondertussen is het ook in het westen een populair recreatief middel. 
Er zijn verschillende soorten kratom verkrijgbaar. Voor een feestje of festival wordt een witte soort aangeraden, omdat deze meer lichamelijke energie geeft en je toestaat om uren te dansen. 

 

  • Kanna (Sceletium tortuosum)

Een interessant vetplantje, oorspronkelijk afkomstig van Zuid-Afrika. Kanna, ook wel kauwgoed genoemd, is bij Sirius verkrijgbaar in verschillende extracten. Je kunt deze extracten snuiven, maar ook met een kauwgom mengen om op die manier de actieve bestanddelen gaandeweg vrij te maken. Het extract UB40 is tevens geschikt om met een vaporizer te gebruiken. 

Verschillende Sirius producten voor ieder wat wils

Zoals je ziet zijn er veel verschillende manieren waarop je met Sirius feest kunt vieren. Het leuke is dat je verschillende producten kunt testen en zo gaandeweg kunt leren wat voor jou de leukste manier is om met behulp van moeder natuur te ontspannen, energie te hebben of te spacen. Heb je vragen over één van onze producten? Aarzel niet om contact met ons op te nemen zodat we je kunnen verder helpen. 

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.232 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.