GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Het Nieuwe Jaar in met deze Natuurlijke Smartdrugs voor Energie & Euforie
In dit blog artikel
In dit blog artikel Alcohol en Nieuwjaar: waarom drinken we eigenlijk?Liefdesbonbon Extase: Sensuele Jaarwisseling met AfrodisiacaLol op een feestje met kratom: spraakwatervallen en vrijelijk dansenMagic Truffels en Nieuwjaar: trippen op een feestje een goed idee?Wat zijn jouw goede voornemens voor het jaar 2023? Sirius kan je helpen met jouw gezond 2023!
Deel:

Het Nieuwe Jaar in met deze Natuurlijke Smartdrugs voor Energie & Euforie

Nieuwjaar is gepasseerd: dit betekende goede voornemens, vuurwerk en heel veel alcohol om het allemaal weer te vergeten… grapje! Want misschien heb je wel een heel andere jaarwisseling beleefd, namelijk eentje waarbij je bewust ervaart, mede dankzij slimme Smartshop Smartdrugs van Sirius zoals natuurlijk energizers, afrodisiaca en ontspannende kruiden.

Alcohol en Nieuwjaar: waarom drinken we eigenlijk?

Als je terugkijkt naar onze voorouders, was alcohol eigenlijk meestal wel aanwezig bij bijzondere gelegenheden (en in de Middeleeuwen zelfs in ons dagelijks leven, omdat het veiliger was bier te drinken dan vervuild water).

Alcohol is een geliefde drug en zit ingebed in onze cultuur. Het is moeilijk je voor te stellen hoe onze maatschappij eruit zou zien zonder alcohol. Op welke manier zouden we Nieuwjaar vieren en hoe zouden we ons gedragen op feestjes? 

Als experiment begeef ik me wel eens op een feestje zonder een druppel alcohol aan te raken en het is vaak verrassend hoe anders ik de werkelijkheid dan ervaar, ten opzichte van mijn dronken feestgenoten. 

Ineens valt me op hoe lomp en dom mensen zich gedragen en hoe emoties snel hoog op kunnen lopen. Een soort euforie die gauw kan omslaan in drama. Alcohol haalt bepaalde grenzen weg waardoor je je tijdelijk bevrijd kunt voelen, alsof je eindelijk kunt doen wat je wilt, zonder gedachten die je limiteren. 

Maar ondertussen ben je je minder bewust en heb je niet eens door dat je jezelf eigenlijk nog meer limieten oplegt, die je in nuchtere toestand niet zo ervaart. 

Dit in tegenstelling tot bepaalde andere bewustzijnsveranderende middelen, die eerder een verruimend effect hebben dan een gif als alcohol. 

magic truffels

Is dit een pleidooi voor niet drinken met in het nieuwe jaar? Dat niet perse, maar ik moedig jullie aan om uit je comfortzone te komen en eens iets anders te proberen, dan de zwaar ingebedde traditie dat je je met Nieuwjaar moet bezatten, terwijl er zoveel andere manieren zijn om fun te hebben, die voor een verrassend positieve wending kunnen zorgen.

Dus daarom wijd ik deze blog aan een aantal smartshop producten die ideaal zijn voor op een feestje. Zoals altijd: Sirius verkoopt enkel natuurlijke producten, dus geen research chemicals of illegale partydrugs.

Liefdesbonbon Extase: Sensuele Jaarwisseling met Afrodisiaca

Een niet zo voor de hand liggende manier om het nieuwe jaar te verwelkomen is onder het genot van een (of twee) erotische liefdesbonbons. Het effect van de Liefdesbonbon Extase is zoals de naam al zegt: het ervaren van een extatische liefde. Een perfecte manier om samen met je geliefden te genieten van dit bijzondere moment en met een liefdevol gevoel te beginnen aan het jaar 2023. Love & Peace.

liefdesbonbon

Zoals de makers van de Liefdesbonbon het zelf aanraden, kun je (zeker als je vindt dat alcohol echt een speciaal plekje heeft met Oud & Nieuw) een glas rode wijn drinken bij de bonbon. Hierdoor worden de erotische en sensuele effecten versterkt.

Kies voor een biologische/biodynamische rode wijn, liefst zonder sulfiet. Hierdoor drink je in feite een heel puur gefermenteerd druivensap, wat ook weer voor ander effect zorgt dan wijn van middelmatige tot zeer slechte kwaliteit. Dit is vragen om koppijn, een zware kater en spijt.

Lol op een feestje met kratom: spraakwatervallen en vrijelijk dansen

Een natuurlijke smartdrug die erg leuk is om te ervaren op een feestje is kratom: dit product hoort thuis in een Smartshop, omdat het een volledig natuurlijke smartdrug is met een fijne high. 

Wat is kratom nu eigenlijk en hoe zou het passen op een feestje zoals met Oud & Nieuw? 

maeng da

Kratom komt oorspronkelijk uit Zuidoost Azië, waaronder Thailand. Hier groeit de kratomboom en van de bladeren van deze boom kun je behoorlijk high worden. De bladeren bevatten namelijk verschillende alkaloïden, waaronder mytragine. 

In feite is dit een opiaat-achtige stof en krijg je dus een verdovend, pijnstillend en licht euforisch effect.

In de praktijk blijkt het gemakkelijkst om kratom in poedervorm te gebruiken. Vandaar verkoopt Sirius kratom in verschillende poedervormen.

Het verschil tussen de kratomsoorten zit ‘m voornamelijk in het verwerkingsproces. Sommige soorten worden gemaakt met bladeren die verser zijn, of juist langer gedroogd hebben. 

Maeng Da kratom wordt gezien als de hoogste kwaliteit kratom, onder de inheemse bevolking. 

Echter hebben wij genoeg klanten die juist zweren bij Borneo of Malay. Het maakt dus niet zoveel uit wat anderen vinden, het gaat er om welke soort jij het fijnst vindt. Dit kan voor iedereen verschillen.

borneo

De werking van kratom is dus onder meer pijnstillend, euforisch en energiek. De manier waarop je kratom ervaart hangt af van de dosering. In lage doseringen is kratom het meest geschikt op een feestje, omdat je dan minder de sedatieve effecten ervaart maar eerder juist een energieboost krijgt, losser bent, lekker wilt dansen en kletsen en een licht euforisch gevoel ervaart.

In hoge doseringen wordt kratom eerder een medicijn, dat je kunt gebruiken bij pijn. Echter is het belangrijk om goed op te passen, als je teveel neemt, kun je je heel zwaar voelen en misselijk worden.

Nog een kanttekening: omdat kratom werkt als een opiaat, heeft het dus verslavende eigenschappen. Net als bij alcohol is het belangrijk om maat te houden en niet te overdrijven met gebruik. 

Maar als je op zoek bent naar een alternatief voor alcohol en het bij natuurlijke drugs wilt houden met toch een fijn effect, is kratom een echte aanrader!

Magic Truffels en Nieuwjaar: trippen op een feestje een goed idee?

Wij krijgen regelmatig klanten in de winkel die magic truffels komen kopen, dikwijls voor de eerste keer. Het blijft speciaal om mensen hun eerste portie magie te verkopen en ze een goede reis te wensen.

Niet zelden komen deze klanten al gauw weer terug bij ons met geweldige verhalen over hun ervaringen.

truffels

Wij raden klanten aan om te trippen in de juiste Set en Setting. Dit wil zeggen: met een juiste (mind)set, dus positief, zonder verwachtingen en met respect voor de paddenstoel. De setting is ook cruciaal. Wij raden een rustige en vertrouwde omgeving aan, zonder veel externe stimuli. Op die manier kun je optimaal genieten en de trip over je heel laten komen zonder afleiding of onrust.

Eigenlijk heb ik je dus al het antwoord gegeven op de vraag of trippen op een feestje een goed idee is, zoals trippen met Oud & Nieuw.

Nee, zeker voor beginners, is trippen op een feestje vragen om problemen. Zelfs ervaren psychonauten kunnen zich onrustig voelen in een massa mensen, met vuurwerk en drukte. 

Psilocybine zorgt ervoor dat je je hyperbewust wordt en alles intens ervaart. Hierdoor kun je waardevolle en prachtige momenten meemaken, waarin je de schoonheid van het leven ervaart. 

Op een drukke plek, zoals in de stad met Nieuwjaar, is het geen slim idee om psychedelica te gebruiken. 

Wil je toch graag trippen met Nieuwjaar of een ander feest? Zoek dan niet de feestdrukte op, maar vier het in kleine kring in een rustige omgeving, zoals ergens op het platteland of in het bos.

truffels

Wat zijn jouw goede voornemens voor het jaar 2023? Sirius kan je helpen met jouw gezond 2023!

Voor veel mensen wordt gezond leven steeds belangrijker. Omdat je op die manier veel meer van het leven kunt genieten en steeds minder nodig hebt. Voor mijzelf is een goed voornemen om goed voor mezelf (en anderen) te zorgen.

Een van de manieren waarop ik dit doe is door voedingssupplementen te gebruiken, CBD en cannabis te integreren in mijn leven en veel bij te leren over natuurlijke geneeskunt. Hier horen medicinale paddenstoelen bij, maar ook microdosing met magic truffels. Alles wat te koop is bij Sirius kun je voor je eigen gezondheid benutten.

Aarzel niet om in onze online smartshop te duiken en de vele recreatieve en medicinale smartdrugs en voedingssupplementen te ontdekken.

Voor vragen kun je onze klantenservice contacteren per telefoon of e-mail.

Happy New Year!

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.236 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.