GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Wat is Blauwe Lotus? Vragen over deze psychoactieve bloem beantwoord
In dit blog artikel
In dit blog artikel Geschiedenis van blauwe lotus: een heilige bloemWaar kun je Blauwe Lotus voor gebruiken en wat zijn de effecten?Blauwe Lotus is een afrodisiacumBlauwe Lotus combineren met DamianaBlauwe Lotus combineren met Muira PuamaLiefdesbonbon Extase met Blauwe Lotus en Muira PuamaBlauwe Lotus combineren met WietBlauwe lotus helpt bij stressEen goede nachtrust met blauwe lotusVerschillende methoden om Blauwe Lotus te gebruikenBlauwe Lotus roken in een joint of pijpEen Vaporizer om Blauwe Lotus te verdampenBlauwe Lotus met AlcoholBlauwe Lotus kopenBlauwe Lotus online bestellen
Deel:

Wat is Blauwe Lotus? Vragen over deze psychoactieve bloem beantwoord

Blauwe lotus is een prachtige bloem met psychoactieve eigenschappen en interessante effecten. Blauwe lotus (Nymphaea caerulea)​ wordt ook wel Egyptische waterlelie genoemd of blue lotus. Sirius Smartshop verkoopt de gedroogde bloem al jaren, maar wat is nu precies de geschiedenis van blauwe lotus? En wat voor effecten kun je verwachten van blauwe lotus? Wordt je echt high van blauwe lotus?

Geschiedenis van blauwe lotus: een heilige bloem

Heb jij al geëxperimenteerd met de werking van blauwe lotus? De bloem is niet weg te denken uit het smartshop assortiment van Sirius en kan met recht een populair smartshop product genoemd worden. De populariteit van blauwe lotus gaat ver terug in de geschiedenis, helemaal tot het Oude Egypte.

Waar kun je Blauwe Lotus voor gebruiken en wat zijn de effecten?

Blauwe lotus is een populair smartshop product en een natuurlijke psychoactieve drug met verschillende toepassingen. De effecten van blauwe lotus zijn mild psychoactief en voornamelijk kalmerend en ontspannend.

Blauwe Lotus is een afrodisiacum

Wist je dat blauwe lotus lustopwekkende eigenschappen bezit? Interessant dus om blauwe lotus in te zetten als seksueel versterkend middel tijdens een romantisch avondje met een geliefde.

Ook de Oude Egyptenaren zagen Blauwe Lotus als een afrodisiacum en manier om het liefdesspel te verrijken met een extra sensuele touch.

Je kunt de avond inluiden door samen een jointje te roken met blauwe lotus, blauwe lotus te vapen met een vaporizer, of een sterke blauwe lotus thee te drinken.

Laat je fantasie de vrije loop en ervaar de afrodiserende eigenschappen van blauwe lotus!

Blauwe Lotus combineren met Damiana

Sirius verkoopt verschillende lustopwekkende kruiden die perfect te combineren zijn voor een intenser seksueel effect. Maak je eigen liefdesthee door verschillende afrodiserende kruiden met elkaar te combineren.

Een populaire en smaakvolle combinatie is blauwe lotus en damiana. Net als blauwe lotus heeft ook damiana seksueel stimulerende kenmerken en is het een geliefd middel van de mens om het genot tijdens seks te vergroten.

Damiana vindt haar oorsprong in het noorden van Zuid-Amerika en Texas. Hier wordt het door inheemse volkeren al eeuwenlang ingezet als afrodisiacum.

Blauwe Lotus combineren met Muira Puama

Een andere veel gebruikte combinatie is blauwe lotus samen met muira puama. Deze twee lustopwekkende planten versterken elkaar in effect en hebben allebei een libidoverhogende werking.

Je kunt simpelweg een thee trekken van blauwe lotus samen met muira puama.

Wat is muira puama precies? Eigenlijk is muira puama geen kruid maar een deel van een boom, namelijk de bast. De muira puama boom groeit in Zuid-Amerika en staat hier bekend als lustopwekkend middel en natuurlijke seks verbeteraar. Echter staat muira puama ook bekend als natuurlijk medicijn en wordt het ook gebruikt voor massages en om in bad te laten trekken en zo een ontspannend effect teweeg te brengen.

Liefdesbonbon Extase met Blauwe Lotus en Muira Puama

Verder verkoopt Sirius liefdesbonbons op basis van blauwe lotus en muira puama.  Deze lekkere en verleidelijk chocolaatjes bevatten extracten van verschillende kruiden die tevens los te koop zijn in onze smartshop.

Een liefdesbonbon is een interessante manier om van elkaar te genieten en de afrodiserende werking van deze lustopwekkende planten te ervaren.

Blauwe Lotus combineren met Wiet

Een andere populaire manier om van blauwe lotus te genieten is in combinatie met wiet. Voor sommige gebruikers komt de high van blauwe lotus in de buurt van een lichte wietsoort, zonder het foggy stoned effect dat cannabis kan geven.

In plaats daarvan produceert blauwe lotus een lichte en heldere high met rustgevende eigenschappen die een perfecte toevoeging kan zijn aan een joint.

Draai je joint eens met wat blauwe lotus en ervaar een high van een ander niveau met een zeer aromatische en bloemige touch.

Blauwe lotus helpt bij stress

Voor vele gebruikers is blauwe lotus een natuurlijk anti-stressmiddel. De effecten worden door gebruikers beschreven als kalmerend en geschikt om ‘s avonds te ontstressen. Online vind je veel anekdotisch bewijs dat blauwe lotus een natuurlijk kalmeringsmiddel is en populair is als kruid dat helpt beter te ontspannen.

Een goede nachtrust met blauwe lotus

In lijn met het anti-stress kenmerk zou blauwe lotus ook geschikt zijn als natuurlijk slaapmiddel. Ook hiervoor is online informatie te vinden van gebruikers die blauwe lotus hiervoor gebruiken.

Verschillende methoden om Blauwe Lotus te gebruiken

Blauwe lotus is een prachtige bloem en bijna te mooi om te gebruiken. Toch verkoopt Sirius al jarenlang blauwe lotus van hoge kwaliteit en wordt ze gezien als een populair smartshop product met een interessante werking.

Je kunt gedroogde blauwe lotus op verschillende manieren verwerken en gebruiken. Hieronder volgt een overzicht met populaire manieren om van blauwe lotus te genieten.

Blauwe Lotus roken in een joint of pijp

Een veelgebruikte manier om van blauwe lotus te genieten is met behulp van een pijpje. 

Een pijp is een persoonlijk instrument dat verkrijgbaar is in allerlei soorten en maten. Hoewel een pijpje er wat excentriek uitziet, zweren sommige psychonauten bij het gebruik ervan en verkiezen zij een mooi uitziende pijp over bijvoorbeeld een joint.

Kies je een houten pijp, een pijp van steen of een metalen pijpje? Of toch een glazen pijp met een mooi design? Sirius verkoopt een heel assortiment aan pijpjes met verschillende mogelijkheden die allemaal geschikt zijn om kruiden mee te roken, waaronder cannabis en blauwe lotus.

Ben je toch meer van het jointje rollen? Geen zorgen, ook dan hebben we alles wat je nodig hebt om een prachtige blauwe lotus joint te rollen.

Extra tip: Wil je stoppen of minderen met tabak? Gebruik blauwe lotus dan als tabaksvervanger en mix met cannabis. Zo kun je ook meteen de unieke combinatie ervaren van blauwe lotus en wiet.

Een Vaporizer om Blauwe Lotus te verdampen

Als je wil gaan voor de meest gezonde optie die bovendien een ware smaaksensatie teweeg brengt kun je kiezen voor een kruidenverdamper, oftewel een vaporizer.

Een vaporizer mag zeker niet ontbreken in het arsenaal van een een echte Smartshop explorer. Alle psychoactieve kruiden zijn te gebruiken met een vaporizer en zorgen voor een intense ervaring waarbij het grootste deel van de aanwezige werkzame stoffen opgenomen kunnen worden door het lichaam.

Dit in tegenstelling tot het roken van kruiden, waarbij een significant deel letterlijk in rook opgaat.

Vapen is niet schadelijk voor je en heeft zelfs verschillende gezondheidsvoordelen, zeker wanneer je kruiden op een medicinale manier gebruikt, bijvoorbeeld om pijn te bestrijden of om beter om te gaan met angsten. 

Coole en populaire vapes te koop in de Vaporizershop van Sirius is de Pax. Wij verkopen verschillende modellen, met extra features zoals de mogelijkheid om concentraten te verdampen.

Als je een vaporizer zoekt om andere kruiden, naast cannabis, te verdampen, is de Pax 2 aan te bevelen.

Blauwe Lotus met Alcohol

Een toepassing die ook wordt toegepast met blauwe lotus is macereren. Hierbij wordt een hoeveelheid van de bloem geweekt in alcohol voor een bepaalde periode. Vervolgens krijg je een alcohol-infused drankje met blauwe lotus.

Blauwe Lotus kopen

Ben jij benieuwd naar de werking van blauwe lotus? Als je in de buurt bent van onze fysieke smartshops, kom dan eens een keertje langs voor persoonlijk advies en een kijkje in onze winkels in Maastricht en Roermond.

We beantwoorden graag jouw vragen over blauwe lotus en andere smartshop producten zoals kalmerende kruiden, lustopwekkende middelen en cannabis.

Blauwe Lotus online bestellen

Je kunt er ook voor kiezen om blauwe lotus online te bestellen. Wij verzenden blauwe lotus door heel Europa. Bestellen bij Sirius gaat gemakkelijk en discreet. Er zit altijd een extra cadeautje bij jouw bestelling en je spaart punten op jouw persoonlijke Spacemiles kaart.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.254 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.