GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Wees smart op een feestje
In dit blog artikel
In dit blog artikel AlcoholNXT Phase PurpleKrytoniteMaeng Da White KratomKolanootKanna
Deel:

Wees smart op een feestje

Het uitgaansleven kent vele vormen, maar de basis vormt: muziek, mensen en middelen om je energie op pijl te houden, socialer te worden, te ontspannen, je geest te verruimen… Wanneer je je in de wereld van de feestjes begeeft, krijg je wellicht regelmatig het één en ander aangeboden.

De mens is van nature nieuwsgierig aangelegd en experimenteert over het algemeen graag met nieuwe stoffen. Dankzij archeologische en historische bevindingen blijkt dat de mensheid al eeuwen lang geïnteresseerd is in planten, bomen, vruchten en andere natuurlijke producten die de psyche in een andere toestand brengen. Of een middel nu rechtstreeks uit de natuur komt of is gesynthetiseerd, de effecten kunnen heftig zijn. Bij synthetische middelen is het vaak zeer lastig met het blote oog te determineren om welke stof het precies gaat en in welke concentratie. Geen wonder dat er met regelmaat mensen een overdosis hebben, in het slechtste geval kan dit fataal zijn.

The war on drugs heeft diepe sporen achtergelaten in het huidig drugsysteem. In het ondergrondse circuit worden vele chemische trucjes uitgehaald waardoor er ondertussen ontelbaar veel designer drugs circuleren waar niemand de potentiële gevaren van kent. Wij hopen dat hier in de toekomst verandering in komt, zodat er een duidelijk en open debat kan ontstaan rond drugsgebruik.

Alcohol

Ook een kanttekening over alcohol, de drug die vaak vergeten wordt als het gaat over slim feesten. Wakker worden zónder kater is absoluut een ervaring die je laat stil staan bij de desastreuze effecten van alcohol op je lichaam. Je systeem wordt keer op keer vergiftigd en laat je de volgende dag duidelijk merken dat het alle moeite doet dit weer kwijt te raken.

Hoewel alcohol onlosmakelijk met feest verbonden lijkt te zijn, zul je versteld staan van de nieuwe dimensie die een party krijgt als je plezier kunt maken zonder dronken te zijn. Zoals hierboven vermeld gaat er een wereld voor je open wanneer je de ochtend na een feestje zonder kater wakker wordt. Je zult misschien een lichte spierpijn voelen alsof je stevig gesport hebt (dansen is ook sport uiteindelijk), maar verder kun je je zelfs béter voelen dan de dag ervoor! Smart feesten kan met Sirius Smart Products, die jou geen nadelige bijwerkingen geven en je op natuurlijke wijze goed laten voelen.

NXT Phase Purple

Sirius NXT Phase Purple capsules zijn een combinatie van energie, vitamines en kruidenextracten. Natuurlijke cafeïne en synephrine zijn twee ingrediënten die het energieniveau verhogen, zodat je uren lang kunt dansen.  Deze laatste stof kent minder bekendheid dan cafeïne en wordt gewonnen uit de bittersinaasappel (Citrus aurantium). Deze vrucht smaakt, zoals de naam zegt, bitter en wordt gebruikt bij het vervaardigen van geuren, likeuren en jam. Ook bevat ze een energie-opwekkende stof die verwant is aan ephedrine: Synephrine maakt je alert, klaarwakker en versnelt het metabolisme. NXT Phase Purple bevordert tevens op een slimme manier de productie van serotonine (ook wel het gelukshormoon genoemd). Waar XTC zorgt voor een dip omdat het je serotonine-voorraad doet slinken, zorgen deze capsules juist voor een boost, waardoor je je de volgende dag mentaal kiplekker voelt.

Krytonite

Kryptonite is eveneens een mix van verschillende ingrediënten. De toegevoegde B-vitamines houden je lichaam in conditie en leveren energie daar waar nodig. De toegevoegde Hawaiian Baby Woodrose geven deze capsules een psychedelische twist. Het bestanddeel LSA wordt ook wel omschreven als de natuurlijke variant van LSD.

Maeng Da White Kratom

Maeng Da White is de meest opwekkende Kratom variant. Kratom komt voor in Zuidoost Azië. Met name in Thailand worden de bladeren van de Kratom boom al sinds mensengeheugenis gebruikt. Traditioneel werden de verse bladeren gekauwd, of gedroogd en vervolgens tot thee verwerkt. De verschillende strains, witte, rode en groene kratom, hebben allemaal hun specifieke werking. Voor allemaal geldt dat ze in lage doseringen eerder opwekkend zijn, en in hoge doseringen sedatief. De stoffen in kratom hebben een gelijkaardige werking als een opiaat.

Let op: bij regelmatig gebruik treedt tolerantie op en ga je steeds meer nodig hebben. Zorg ervoor dat je altijd meerdere dagen tussen gebruik laat.

Kolanoot

Kolanoot zijn de zaden van de grote Cola nitida boom. Deze zaden bevat opwekkende stoffen en activeren het centrale zenuwstelsel. Volgens gebruikers heeft het bovendien een positieve invloed op de gemoedstoestand. Kolanoot zorgt ervoor dat je moeilijker in slaap komt, handig voor als je tot in de vroege uurtjes wil feesten. Houd hier rekening mee wanneer je het niet al te laat wilt maken!

Kanna

Kanna, ook wel bekend als Sceletium tortuosum, geeft een positieve gemoedstoestand en vermindert stress, spanning en angst. Veel gebruikers rapporteren een boost in zelfverzekerdheid en meer energie. Kanna werd oorspronkelijk gebruikt in Zuid-Afrika. Dit dateert al van duizenden jaren geleden. De jager-verzamelaars gebruikten Kanna na een zware strijd, om van hun angsten en depressie af te komen. Hier had Kanna dus een medische toepassing. Ook werd Kanna ingezet om het hongergevoel te onderdrukken, bijvoorbeeld door herders die lange afstanden moesten afleggen. Oorspronkelijk gebruik van Kanna bestaat uit het kauwen, roken of snuiven om alerheid en ontspannenheid te genereren. Ook wordt men er socialer van.

De stoffen in Kanna hebben invloed op de dopamine en serotonine receptoren. Kanna is een SRRI (selectieve serotonine heropname remmer). Combineer Kanna dus nooit met andere SSRI's en ook niet met andere stoffen (zoals medicijnen). Gebruikers rapporteren dat Kanna de effecten van alcohol en cannabis versterkt.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 3.962 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.