GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Meer nieuws
Mood Doctor als Natuurlijk Antidepressivum 21-09-2020 Heb ik een angststoornis of ben ik depressief? Jaarlijks kampen 546.500 mensen in Nederland met een depressie. Er weer uit komen is zeker mogelijk, Lees meer Wat is Palo Santo? 09-09-2020 Hoe zou het zijn om net zo goed te kunnen ruiken als een hond? Als ik mijn viervoetige vriendin meeneem voor een wandeling in de omgeving, begint het Lees meer Darmflora: Living Nutrition voor een gezond lichaam 17-08-2020 Bacteriën zijn overal, in én op je lichaam, je kleren, je huisdieren, de wortels van planten… hoewel veel mensen nog steeds rilling Lees meer Tips tegen slaapproblemen 24-06-2020 Gelukkig ben ik een vaste slaper. Zolang ik op tijd naar bed ga en vroeg op sta, zit ik in een ritme waarin ik rust vind. Heel af en toe lig ik een pa Lees meer Kombucha Fermentatie: Goed voor je! 28-05-2020 De afgelopen jaren zijn er heel wat trends komen aanwaaien uit allerlei verschillende oorden. Het is leuk om te zien hoe mensen van deze ‘nieuwe Lees meer Medicinale kracht van Cordyceps 27-05-2020 Paddenstoelen komen voor in alle soorten en maten. Van saaie bruine muizen, tot felgele en knaloranje exemplaren! Sommigen zijn giftig, anderen sup Lees meer Het branden van Wierook 12-05-2020 Waarom wierook? Het branden van wierook gebeurd op vele verschillende manieren, om verscheidene redenen. Verschillende religies hebben zo hun ritue Lees meer Sport: Natuurlijk High worden 15-04-2020 Mensen zijn super slimme  wezens die zichzelf door hun intelligentie wel vaker voorbij lopen. Ze doen de ene uitvinding na de ander en roepen &l Lees meer FAQ Medicinale Paddenstoelen Supplementen 20-03-2020 Paddenstoelen hebben de bijzondere eigenschap dat ze zowel medicinale kracht kunnen bieden en ook zeer gevaarlijk kunnen zijn. Om deze reden is het af Lees meer Koken met Kurkuma 14-02-2020 In Sri Lanka leerde Zoë, oprichter van Wunder Workshop,  het specerij kurkuma kennen. Deze heldere felgekleurde geelwortel werd in bijna all Lees meer Hulp bij Studie Stress 22-01-2020 Als student zijnde wil je het liefst dat alles van een leien dakje gaat, je punten op rolletjes lopen en je docenten (en vooral jijzelf) apetrots zijn Lees meer Gezonde keuzes maken 25-10-2019 Voel je lekker in je vel! In een maatschappij met zo veel keuzes is het soms moeilijk om tussen de bomen het bos nog te zien. Doe maar gewoon &lsqu Lees meer
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.