GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Psychedelisch Nieuwjaar vieren met Magic Truffles van Sirius smartshop
In dit blog artikel
In dit blog artikel Oud en Nieuw vieren volgens spiritueel Germaans geloof: het Joele FeestNieuwjaar vieren met magische truffelsWelke Magic truffles zijn het beste om Nieuwjaar te vieren?Space Shuttles voor lachkicks en een gezellig Nieuwjaar onder vriendenGolden Teacher voor een spiritueel Nieuwjaar met intenties voor het nieuwe jaarFreshbox Special Edition BronzeRapé als manier om jezelf te zuiveren met Oud en NieuwGoede voornemens voor 2022: eindelijk mijn eigen wiet kwekenWat heb je nodig om zelf wiet te kweken in 2022?Een jointje om het oude jaar af te sluiten en 2022 te verwelkomen
Deel:

Psychedelisch Nieuwjaar vieren met Magic Truffles van Sirius smartshop

Oud en Nieuw vieren is voor velen een belangrijk feest van het jaar. Hoe vier jij Nieuwjaar het liefst? Kun je je nog de onvergetelijke feestjes herinneren met Nieuwjaar, als was het een vorig leven? Door de huidige corona pandemie is niks meer vanzelfsprekend. In dit blog vertel ik je hoe je toch nog Nieuwjaar kunt vieren en het nieuwe jaar op een positieve manier start. Hiervoor kun je gebruik maken van geestverruimende smartshop producten en psychoactieve kruiden. Vier Nieuwjaar met Sirius!

Oud en Nieuw vieren volgens spiritueel Germaans geloof: het Joele Feest

De Germaanse winterzonnewende is een spirituele traditie die vele honderden jaren teruggaat. Nieuwjaar vieren was toen al een tijd van een nieuwe start. Wellicht deden jouw voorouders wel mee aan deze rituelen, die precies op dit moment hun oorsprong vinden.

Tijdens het schrijven van dit blog, op 22 december, bevind ik mij in de donkerste periode van het jaar. Volgens de oude Germanen was dit, rond de 21ste, dan ook logischerwijs het einde van het jaar! Hierna worden de dagen weer een klein stukje langer en daarom wordt het nieuwe jaar vanaf nu gevierd. Klinkt aannemelijk. Toch is het in onze traditie en volgens de huidige kalendertelling een andere datum, namelijk 1 januari. 

Nieuwjaar vieren met magische truffels

Voor velen onder ons zal Nieuwjaar vieren dit jaar rustiger verlopen. Vele landen zitten weer in een lockdown en de maatregelen rond Corona zijn weer aangescherpt. Niet getreurd! In dit blog geef ik je ideeën voor Nieuwjaar vieren op een psychedelische manier, bijvoorbeeld met Magic Truffles. Het is mogelijk Oud en Nieuw te vieren, op een gezellige en zinvolle manier. Wat dacht je van Nieuwjaar vieren met een paar vrienden of geliefden? Hou het bij een kleine bubbel en vier Nieuwjaar in het klein.

Magische truffels kunnen voor een onvergetelijke en spirituele ervaring zorgen. Oud en Nieuw kan de perfecte setting hiervoor zijn, mits je het rustig aan doet. Trippen kan een spirituele manier zijn waarop je verbinding kunt maken met jezelf en het universum. Het einde van het jaar vieren en het nieuwe jaar verwelkomen voelt aan als een frisse start. Met deze intentie kun je de magic truffle trip ingaan. Een trip waarin je het oude los kunt laten en je openstelt voor wat nog gaat komen. 

Welke Magic truffles zijn het beste om Nieuwjaar te vieren?

Kies je ervoor om Nieuwjaar klein en gezellig te houden met een paar goede vrienden, dan kan een magische truffel trip een prachtige manier zijn om deze tijd van het jaar af te sluiten. Welke magische truffels jij verkiest, hangt helemaal af van je intentie. Trippen met een feest als Nieuwjaar is dikwijls sociaal, dus meestal is een lichtere magische truffel geschikt. Hieronder volgen enkele magische truffels uit de Magictruffleshop van Sirius die geschikt zijn voor een klein, fijn en psychedelische nieuwjaarsviering. 

Space Shuttles voor lachkicks en een gezellig Nieuwjaar onder vrienden

Als je een beetje bekend bent met het assortiment aan magische truffels van Sirius weet je ook dat het allemaal begint met de Space Shuttles. Deze magic truffle is uitermate geschikt voor de beginnende psychonaut, omdat hij voor intense lachkicks en een fijne bodyhigh zorgt, maar je nog niet ver de psychedelische kosmos inschiet zoals het geval is bij onze sterkere magic truffles. Het is een perfecte eerste reis voor iemand die nog geen of zeer weinig ervaring heeft met psychedelica. Space Shuttles zijn dan ook zeer geliefd als sociale magische truffel. 

Golden Teacher voor een spiritueel Nieuwjaar met intenties voor het nieuwe jaar

Ben jij er klaar voor om 2021 achter je te laten en vooruit te kijken naar het nieuwe jaar? Het vieren van Oud en Nieuw is een bijzonder moment waarbij je stilstaat bij het afgelopen jaar. Wat is er allemaal gebeurd in je leven? Welke mensen zijn er in je leven gekomen, van wie heb je afscheid genomen? Nieuwjaar is een moment waarop je nadenkt over intenties voor het komende jaar. Goede voornemens, worden deze ook wel genoemd.

De Golden Teacher magische truffel geeft een filosofische en introspectieve trip, die past bij het filosoferen over het verleden en de toekomst. Maar, blijf er niet in hangen! Het enige moment dat ertoe doet is NU. Misschien kan de Golden Teacher je dit leren. In het nu leven is een mooie intentie voor Nieuwjaar. 

Freshbox Special Edition Bronze

De Magictruffleshop van Sirius is uitgebreid en verwelkomt vier nieuwe magische truffle edities: Freshbox Special Edition Bronze, Silver, Gold en Palladium! Deze magic truffles heeft Sirius smartshop te danken aan haar 25-jarig bestaan. Ideale magic truffles dus om een feest als Nieuwjaar mee te vieren. Maar pas op: ook de Bronze is een zeer sterke magische truffel. 

De Special Editions zijn stuk voor stuk sterke magic truffles die geschikt zijn voor de psychonaut met ervaring. Ze zorgen alle vier voor intense visuele effecten en hebben een sterk therapeutische werking. Freshbox Bronze is verkrijgbaar in doseringen van 15 gram. Dit is een sterke hallucinogene trip en voor Nieuwjaar met vrienden kun je overwegen om deze dosis magische truffels te verdelen over twee personen. Dan heeft ieder 7,5 gram en gaat voor een minder sterke psychedelische ervaring zorgen, maar desalniettemin een trippy Nieuwjaar teweeg brengen. Bronze Special Edtion Magic Truffle van Sirius is een ware psychedelicatesse!

Rapé als manier om jezelf te zuiveren met Oud en Nieuw

Een originele manier om Nieuwjaar te vieren is door gebruik te maken van rapé. Sirius smartshop verkoopt verschillende blends van rapé volgens recept van traditionele inheemse stammen uit het Amazonewoud. Rapé is een snuifsel, bestaande uit verschillende gedroogde en tot poeder vermalen kruiden, bloemen en zaden.

Rapé wordt de neus ingeblazen met een speciaal pijpje, kuripe genaamd. Rapé is een geschikt smartshop product om Nieuwjaar mee te vieren omdat het een sterk reinigende werking heeft. Traditioneel wordt rapé gebruikt bij ceremonies. Het lichaam wordt gezuiverd van negatieve energie en staat open voor het krachtige effect van bijvoorbeeld psilocybine of DMT. 

Rapé is ideaal te gebruiken tijdens een reinigingsritueel met Oud en Nieuw. Zo kun je jezelf schoonmaken voor het nieuwe jaar.
Let op: rapé kan een sterk cleansing effect hebben. Het is heel normaal dat je darmen beginnen te werken en je naar het toilet moet, of misselijk wordt en moet overgeven. 

Rapé is ook geschikt om te gebruiken voordat je begint aan een trip met magische truffels.

Goede voornemens voor 2022: eindelijk mijn eigen wiet kweken

Voor de cannabis liefhebbers onder ons is niets zo leuk als te genieten van eigen gekweekte cannabis. Het smaakt sowieso lekkerder omdat jij er je energie en liefde in hebt gestoken. Nieuwjaar is een perfect moment om je goede voornemens op een rijtje te zetten. 

Hoewel het nieuwe jaar nog maar net is begonnen en de natuur nog in haar rustperiode verkeert, is dit toch al het perfecte moment om na te denken over komend seizoen en door de Seedshop van Sirius te struinen. Je kunt je laten adviseren door ons team voor de beste cannabis zaadjes en welke biologische cannabis voeding je daarvoor nodig hebt. Bestel voor het jaar 2022 wietzaadjes en alles wat je nodig hebt om zelf wiet te kweken. 

Ook kun je nadenken waar je je wietplantje(s) gaat zetten. Als je een stukje tuin bezit kun je nadenken waar je komend jaar je wietplanten wilt hebben. Wat heb je verder nodig om zelf wiet te kweken? Hieronder een lijstje met benodigdheden om zelf wiet te kweken.

Wat heb je nodig om zelf wiet te kweken in 2022?

Wietzaadjes 

Maak een keuze uit het ruime wietzaden assortiment van Sirius Seedshop. Je kunt je laten adviseren door ons ervaren personeel. Kom langs in een van onze fysieke smartshops voor advies over de beste wietzaden. Ook kun je telefonisch contact opnemen en in ons blog en encyclopedie antwoorden vinden op je vragen. De belangrijkste vraag: wat is voor jou de beste keus aan wietzaden?

Ontkieming Setje

Een must voor elke beginnende wietkweker. Ook voor gevorderde cannabis kwekers is een Spongepot ontkiem setje een aanrader: gegarandeerd kiemen je wietzaadjes, zodat je wietplant aan een goede start begint.

Biotabs Starterpack kweekvoeding voor cannabis

 

Handig aan de Biotabs Starterpack is dat je alle kweekbenodigdheden voor cannabis in een handig pakket hebt samenzitten. Denk aan biologische NPK voeding, nuttige bodembacteriën en bodemverbeteraars. Alles uit het Growshop assortiment van Sirius is biologisch.

Een jointje om het oude jaar af te sluiten en 2022 te verwelkomen

Als ik Nieuwjaar ga vieren, wil ik het rustig aan doen en een jointje past daar zeker bij. Als het weer een beetje meezit ga ik het nieuwe jaar vieren door een nachtelijke wandeling te maken en te kijken naar het eventuele vuurwerk. Dan gezellig binnen een joint roken (of in mijn geval vapen) en high het eindejaar af te sluiten. Misschien een glaasje champagne of wijn erbij… het is Nieuwjaar tenslotte!

Namens Sirius wens ik jullie een prachtig nieuw jaar met vele kansen en mogelijkheden. Happy New Year!

Afbeelding: The Rocket door Middleton Manigault

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.184 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.