GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Het lekkerste cadeautje voor Valentijn
In dit blog artikel
In dit blog artikel Liefde, lust en chocoladeVoedsel der GodenAphrodisiacaLiefdesbonbon PassieLiefdesbonbon ExtaseHarem Power
Deel:

Het lekkerste cadeautje voor Valentijn

Liefde, lust en chocolade

Hou jij ook zo van chocolade? Je zult niet de enige zijn, degene waar je zo dol op bent vast ook! Daarom is chocolade bij uitstek een zeer attent cadeautje voor Valentijnsdag. Maar wat is eigenlijk de geschiedenis van deze lekkernij?

Voedsel der Goden

De bonen van de cacaoboom worden al meer dan 2600 jaar gebruikt voor consumptie. 600 jaar voor Christus dronk het Maya volk in Zuid-Amerika al een drank gemaakt van chocolade, blijkt uit een archeologische ontdekking waarbij resten cacao werden gevonden in kookpotten. Verder cultiveerden ze de cacaoboom en gebruikten de bonen als betaalmiddel. Ook werd cacao geprezen om haar verkwikkende en sensuele eigenschappen, door lust op te wekken. Voor hen was het ‘Voedsel van de Goden’ en hier komt ook de betekenis van de Latijnse benaming voor de plant vandaan: Theobroma cacao.

Toen de Spanjaarden, later in de geschiedenis, in contact kwamen met het continent en deze onbekende culturen ontdekten ze algauw dat cacaobonen grote waarde hadden. Ze werden door de inheemse bevolking gebruikt voor de bereiding van ‘chocolatl’, een dikke bittere drank gemaakt van cacao en verschillende kruiden en planten. De Spanjaarden introduceerden de hete chocoladedrank in Europa en begonnen een goedlopende business, waarbij het productieproces zo lang mogelijk geheim werd gehouden (dit lukte zo’n 100 jaar!)

Rond 1600 was de chocoladedrank al het geliefde drankje van veel Europeanen. Chocolade wordt heden ten dage geassocieerd met de liefde. Niets zo lief als chocolade krijgen van je Valentijn. Bij Sirius.nl hebben deze lekkernijen een extra sensuele twist, dankzij de geheimen van Moeder Natuur.

Aphrodisiaca

Deze benaming voor lustopwekkende kruiden komt van de Griekse godin Aphrodisia. Zij was een beeldschone vrouw, en staat binnen de Griekse mythologie symbool voor vruchtbaarheid, seksualiteit en erotiek.
Altijd al is de mens op zoek geweest naar manieren om de seksuele prestaties nog meer te verbeteren. Aphrodisiaca kunnen dit door het seksuele genot te versterken, de potentie te verhogen en een ontspannen fijn gevoel op te wekken.

Passie, Energie en Extase

Speciaal ontwikkeld voor een avond tussen twee geliefden zijn de Liefdesbonbons van The Love Chocolate Factory. Sirius.nl biedt 3 verschillende liefdesbonbons aan:

Liefdesbonbon Passie

Een heerlijke chocoladebonbon met als toevoeging Damiana en Muira Puama.

Damiana

Damiana (Turnera diffusa) werkt lustopwekkend voor zowel mannen als vrouwen. Verschillende gebruikers rapporteren bovendien een mild euforisch gevoel dat geassocieerd wordt met een zeer lichte cannabis high.
Damiana wordt al eeuwenlang ingezet als medicijn voor het versterken van verschillende lichamelijke (seksuele) functies. Het helpt bij menstruele pijnen, impotentie, bij de menopauze.
Damiana kent een lange geschiedenis van medicinaal gebruik. Binnen de Maya cultuur in huidig Mexico werd deze plant verwerkt tot thee die gedronken werd om het bedrijven van de liefde te bevorderen. Ook werd het ingezet om negatieve gevoelens en angsten te verdrijven.
Ben je snel zenuwachtig en vind je het moeilijk om tijdens je date te ontspannen? Een kop Damiana thee kan wonderen doen. Laat hier voor ongeveer een eetlepel kruid 10 minuten trekken in een kop gekookt water. Zoet eventueel met honing.

Muira Puama

Deze boom wordt ook wel ‘Potentiehout’ genoemd en komt voor in het Amazonewoud. Braziliaanse stammen gebruiken haar al eeuwen lang om de seksdrive te verbeteren. Voornamelijk de schors van Muira Puama wordt gebruikt, maar ook andere delen werden ingezet voor medicinale toepassingen en vooral, het verhogen van de potentie.
Qua effect geeft het een warm gevoel over het hele lichaam, tintelingen kunnen ontstaan en de doorstroming van het bloed gaat soepeler, ook naar de intieme delen. Op deze manier krijgt de man sneller een erectie en de vrouw sneller gestimuleerd.

Liefdesbonbon Extase

Deze versie is het meest intens en bevat een combinatie van drie plantenextracten. Damiana (Turnera diffusa), Muira Puama (Ptychopetalum olacoides) en Blauwe Lotus (Nymphaea caerulea).

Blauwe Lotus is een prachtige waterbloem die voorkomt aan de rand van de Nijl en andere rivieren. Voor de oude Egyptenaren was de blauwe lotusbloem een heilige plant. Haar heerlijke geur viel bijzonder in de smaak. Er zijn veel afbeeldingen terug te vinden van vrouwen de bloem in hun hand houden en er aan ruiken.

Haar effect is zowel verdovend als euforisch. Het stimuleert en geeft een opgewonden gevoel.  Toen al had ze de reputatie van het versterken van erotische liefde. Ze drenkten de bloemen in rode wijn en dronken hiervan voordat ze het bed in doken.

Harem Power

Speciaal voor de man is er nog deze lekker pittige reep die stimulerend werkt en zijn seksuele kracht nog meer verhoogd. Harem Power bevat verschillende plantenextracten die allemaal bevorderend werken voor een intieme avond en nog gezond zijn ook!

Ginseng

Deze wortel is familie van de gember en staat al eeuwenlang bekend als lustopwekkend middel. Ginseng betekent ‘mannelijke wortel’ en helpt de erectie van de man te verstevigen. De subtiele werking van ginseng blijft lang door zinderen waardoor de uithouding verlengd en de vrijpartij lang door kan gaan. De medicinale eigenschappen van ginseng zorgen ervoor dat het lichaam in goede conditie blijft en de zuurstoftoevoer beter verloopt.

Elfenbloem

Elfenbloem, ook wel ‘horny goat weed’ genoemd (geile geitenkruid) is een plantje met mooie bloemen dat een plaats heeft binnen de Traditionele Chinese Geneeskunde. Het helpt de geslachtsdelen gevoeliger worden en wordt ook wel gezien als een natuurlijk Viagra.

Gember

Gember is een specerij dat gebruikt wordt in de keuken. Niet alleen kan ze de smaak van een gerecht oppeppen, ook zorgt gember ervoor dat je het wat warmer krijgt en licht gaat zweten. Dit zorgt ervoor dat feromonen (stofjes die ons lichaam aan maakt) gemakkelijker worden overgedragen. Hiermee ‘ruik’ je de opwinding van de ander.

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.236 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.