GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Doorzoek gehele blog
Psychedelica gebruiken in de club? Trip Report Nieuwe Freshbox Truffel Strain: Galindoi
In dit blog artikel
In dit blog artikel Nieuwe Magische Truffels testen voor Sirius Smartshop Magic Truffel Trip Report: Galindoi Trippen in de Discotheek: Urenlang dansen en genietenLichamelijk en geestelijke energie zoals lage dosis 3-MMCMagic Truffels combineren met LachgasCreatieve Muzikale TripBen jij benieuwd naar de nieuwe Magic Truffels van Sirius?
Deel:

Psychedelica gebruiken in de club? Trip Report Nieuwe Freshbox Truffel Strain: Galindoi

Het assortiment Freshbox Magic Truffels is onlangs uitgebreid met vier nieuwe magische truffelsoorten: Mexicana, Tampanensis, Atlantis en Galindoii. Zij worden beschouwd als de oorspronkelijke vier magic truffel soorten, die de basis hebben gelegd voor alle andere soorten.

Toen we oorspronkelijk het merk Freshbox ontwikkelden, wilden we ons bij Sirius onderscheiden van onze concurrenten en besloten we niet de 'klassieke' vier truffelrassen aan te bieden, maar er onze eigen draai aan te geven. Dit is de reden waarom de soorten Mexicana, Tampanensis, Atlantis en Galindoii tot nu toe niet beschikbaar waren bij Sirius. Als je alle nieuwe en oude magic truffels wilt bekijken die bij Sirius worden aangeboden, ga dan naar onze Magictruffelshop. Deze blog is een trip report over 7,5 gram Galindoi

galindoi

Nieuwe Magische Truffels testen voor Sirius Smartshop 

Disclaimer: Psychedelische trips zijn iets persoonlijks en unieks die altijd van persoon tot persoon zal verschillen. Je kunt niet verwachten dat je trip op een bepaalde manier verloopt, alleen omdat je een beschrijving van een ander hebt gehoord.

Als je nog nooit een psychedelisch middel hebt uitgeprobeerd, maar er wel interesse in hebt, lees dan deze blog over hoe je je kunt voorbereiden op jouw eerste magic truffel trip. Als je nog vragen hebt, neem dan contact op met onze klantenservice, we helpen je graag!

Magic Truffel Trip Report: Galindoi 

Onlangs heb ik een goede vriend van mij gevraagd om de nieuwe Freshbox Truffels uit te proberen. Wij van Sirius zorgen ervoor dat we onze producten laten testen door ervaren psychonauten, en verzamelen vervolgens hun tripverslagen om een idee te krijgen van de effecten van onze nieuwe producten.

Deze vriend van mij heeft veel ervaring met psilocybine en andere gerelateerde stoffen. Bovendien studeert hij een farmacologie-gerelateerde masteropleiding aan een hoog aangeschreven universiteit, daarom beschouwde ik hem als een perfecte proefpersoon om onze nieuwe truffels te testen. Om vertekeningen en het placebo-effect te vermijden, wist geen van ons beiden welke stam van onze nieuwe Freshbox truffels hij had gekregen; dit werd ons pas later onthuld (spoiler alert: het was de Galindoi strain). 

Het volgende verhaal werd mij door mijn vriend verteld, en ik heb ook een schriftelijk verslag over zijn reis ontvangen dat hij de volgende dag schreef. Om het verhaal leesbaarder te maken, neem ik vanaf nu zijn perspectief over: 

Trippen in de Discotheek: Urenlang dansen en genieten

Ik keek ernaar uit om de nieuwe truffelsoort samen met wat (nuchtere) vrienden en wat goede muziek te nemen. Die avond draaiden ze rustige en melodieuze muziek, die ik perfect vond passen bij mijn voorgenomen trip. We waren van plan om rond middernacht naar de club te gaan, dus had ik 3-4 uur van tevoren een goede lunch en een fris biertje gedronken.

Rond 00:30 nam ik precies 7,5 gram van de te testen truffels, kauwde ze goed en slikte ze door met water. De smaak was niet zo slecht als ik op grond van mijn eerdere ervaringen had verwacht. 30 minuten later begon ik de eerste effecten te merken: Een zeer mellow gevoel liep over mijn lichaam en bracht me in een prettige en gelukkige stemming.

De volgende 30 minuten namen de effecten toe. Ik herinner me dat ik nieuwsgierig keek naar de lichten en de versieringen in de club, maar ik had geen sterke visuele of hallucinogene effecten. Toch was het erg plezierig om naar de dingen en mensen om me heen te kijken, en ik had een goed gevoel over het begin van mijn trip. 

Rond 01:30 begon ik de 'plateau' fase van de trip te bereiken. Deze fase is echt een van de meest plezierige ervaringen die ik heb met magische truffels of psilocybine in het algemeen. Ik ervoer lichte visuele vervormingen en verschuivingen in mijn waarnemingen, visuele en lichamelijke vibraties die synchroon liepen met de bas van de muziek, en ik vond het heerlijk om te dansen op de muziek die ik hoorde. Auditief klonk de muziek normaal en ik had geen hallucinaties op dat zintuiglijke aspect.

magic truffel

Lichamelijk en geestelijke energie zoals lage dosis 3-MMC

De trip was vooral lichamelijk en geestelijk: Mijn lichaam was extreem licht en ik kon gemakkelijk de hele nacht dansen, wat voelde als het natuurlijke om te doen. Ik zou het bijna vergelijken met lage doses van een stimulerend middel zoals 3MMC, een ervaring die ik nog nooit eerder met truffels heb gehad.

Ook al had ik een lange dag gehad, ik was helemaal niet moe en kon blijven dansen, wat ik zou beschouwen als het meest unieke effect van deze truffelsoort - bij mijn vorige truffelervaringen werd ik snel moe en bleef ik liever in bed of op de bank, maar deze keer was ik zeer energiek.

Net zoals mijn lichaam vol energie was, was mijn geest dat ook: Ik was spraakzaam en zeer betrokken bij de gesprekken die ik voerde, met wat aanvoelde als een meer doordacht en wijs begrip van de dingen. Ik wist dat ik onder invloed was van de Galindoi truffels, maar het voelde bijna niet alsof ik een psychedelicum had genomen, ik genoot gewoon van alles wat ik deed. 

Magic Truffels combineren met Lachgas

Rond 02:00 kreeg ik een ballon gevuld met lachgas / distikstofoxide (die worden in veel Nederlandse technoclubs verkocht). Voor het innemen ervan ging ik uit de menigte naar een meer rustige en ontspannen ruimte.

Ik was nogal nerveus omdat ik me enigszins gedesoriënteerd voelde toen ik ging zitten, maar door de visuele effecten leek alles om me heen te leven - alsof mijn hele omgeving bewoog en ademde. Hierdoor realiseerde ik me ook dat ik gewoon moest ademen om te kalmeren en naar een kalmere gemoedstoestand te gaan. Daarna kon ik de ballon gemakkelijk innemen en had ik een geweldige dissociatieve ervaring waarbij mijn gezichtsveld zich enorm uitbreidde. 

Disclaimer: Wij raden af om Magic Truffels te combineren met andere stoffen, legaal of niet. De combinatie waarover je zojuist hebt gelezen (Galindoi magic truffels / psilocybine x lachgas / lachgas) is genomen door een ervaren psychonaut en mag nooit worden uitgeprobeerd door onervaren beginnende gebruikers. 

Creatieve Muzikale Trip

Ik verliet de club rond 4 uur en voelde nog wat van de effecten. Daarom ging ik buiten zitten met mijn vrienden, met wie ik geweldige gesprekken voerde. Daarna ging ik naar mijn appartement, waar ik nog steeds enkele van de stimulerende effecten voelde die ik eerder beschreef. Daardoor maakte ik wat muziek (ik heb thuis een opstelling van elektronische synthesizers en dergelijke).

Ik voelde me ongelooflijk creatief en genoot echt met volle teugen van mijn productie. Toen ik een paar dagen later naar mijn opnames luisterde, was ik verbaasd over hoe leuk het eigenlijk was. Rond 05:00 's ochtends waren de effecten van de magische truffels uitgewerkt, zodat ik in bed kon gaan liggen en vrij snel in slaap kon vallen. Die nacht sliep ik heel goed, ik droomde ook heel veel, maar kon me de inhoud van mijn dromen later helaas niet meer herinneren. 

Ik beschouw deze ervaring met de Galindoi magic truffels als de beste ervaring die ik ooit heb gehad met truffels of psilocybine. Sommige mensen zouden het echt afraden om ze in een club te nemen, wat ik kan begrijpen, maar aangezien ik genoeg ervaring heb en weet hoe ik met mezelf om moet gaan in een meer 'gestreste' omgeving, was het voor mij oké. Beginnende gebruikers of mensen die sneller overweldigd raken, kunnen psychedelica echter beter thuis of in de natuur nemen. 

Ben jij benieuwd naar de nieuwe Magic Truffels van Sirius?

Dit reisverslag werd zowel als geschreven tekst als in interviewvorm ontvangen. Nadat ik het had bewerkt voor mijn blog, vroeg ik mijn vriend of ik zijn ervaring nauwkeurig had beschreven, wat hij bevestigde. Ik moet zeggen dat dit reisverslag me echt nieuwsgierig heeft gemaakt om de Galindoi truffels zelf te proberen. Ik denk echter niet dat ik de juiste persoon ben om psychedelica te nemen in een club - ik blijf meestal liever in het comfort van mijn eigen huis of ga naar een rustige, ontspannen plek in de natuur. Maar dit is wat ik zo leuk vind aan de psychedelische ervaring: Het is voor iedereen anders. 

truffels

Als deze blog je nieuwsgierig heeft gemaakt naar de nieuwe Galindoi truffels, kijk dan in onze magictruffelshop waar je ze discreet kunt bestellen. Naast Galindoi hebben we ook 3 andere nieuwe freshbox soorten aan ons sortiment toegevoegd, Atlantis, Mexicana en Tampanensis.

Als je meer informatie wilt ontvangen, of nog vragen hebt, kun je altijd contact opnemen met onze klantenservice. Wil je liever een persoonlijk gesprek en professioneel advies over psychedelische trips en magic truffels, dan kun je terecht in een van onze winkels in Maastricht of Roermond.  

 

Deel:

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Bekijk alle blog artikelen
Ook interessant Lees deze ook eens
Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.232 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.