GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. THC

THC

Tetrahydrocannabinol (THC)

Delta-9-tetrahydrocannabinol (THC) is een fytocannabinoïde en typisch de meest overvloedige cannabinoïde in de cannabis die op de markt is. THC wordt doorgaans van THCa afgeleid door niet-enzymatische decarboxylering, tijdens opslag of verbruik.

Het is verantwoordelijk voor de psychoactieve effecten die ervaren worden bij het gebruik van cannabis. Wanneer je cannabis rookt of inneemt, verplaatst THC zich middels de bloedbaan en bindt zich uiteindelijk aan cannabinoïde-receptoren in je hele lichaam. Deze receptor sites beïnvloeden geheugen, concentratie, plezier, coördinatie, zintuiglijke en tijdsperceptie, eetlust en nog veel meer belangrijke functies.

De effecten kunnen versterkt worden en anders ervaren wanneer je cannabis rookt of te veel THC binnenkrijgt in korte tijd. Lichte bijwerkingen van grotere doses THC kunnen zijn: angst, opgetogenheid, uitgelatenheid, brandende ogen, droge mond, trillen/beven, verhoogde hartslag en/of kortademigheid (of ten minste de waarneming daarvan) en geheugenverlies op korte termijn.

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.076 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.