GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Fo Ti Tien 2. Wetenschappelijke naam3. Familie4. Oorsprong5. Werking6. Gebruik7. Dosering

Fo Ti Tien

We moeten even uitleggen om welke plant het hier precies gaat, want in het Westen bestaat er nogal wat verwarring over. In China noemen ze een andere plant Fo Ti Tien, namelijk Hydrocotyle Asiatica minor. Deze plant is in het Westen ook verkrijgbaar onder de naam Fo Ti Tien; ooit moet een herborist ze door elkaar hebben gehaald. Wij hebben het hier over Polygonum Multiflorum, die in China ’He Shou Wu’ heet (snap je het nog?). Gelukkig maakt het niet zo heel veel uit, want Hydrocotyle Asiatica minor werkt bijna hetzelfde als Polygonum Multiflorum.

Wetenschappelijke naam

Polygonum Multiflorum.

Familie

Polygonaceae.

Oorsprong

China.

Werking

Het is een tonicum voor het zenuwstelsel, de lever, de nieren, het bloed en de bloedvaten. Het helpt bloedstolsels voorkomen, verlaagt de bloeddruk en verstevigt de bloedvaten. Fo Ti Tien ontspant en verbetert het geheugen. Het wordt gezien als een verjongingstonicum dat de potentie en de vruchtbaarheid verhoogt en goed is voor de spijsvertering. Tijdens onderzoek bij dieren leek het tumorgroei tegen te gaan. Deze effecten worden pas merkbaar na langdurig, regelmatig gebruik.

Gebruik

Om thee te maken het gedroogde en gesneden kruid 10 minuten koken.

Dosering

1 theelepel per dag.

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.076 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen.
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.