GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. San Pedro 2. Wetenschappelijke naam3. Familie4. Oorsprong5. Actieve stof(fen)6. Werking7. Gebruik8. Dosering

San Pedro

Dit is een hoge, vertakte cactus, met rood-en-witte bloemen en harige vruchten. De donkergroene takken hebben 6 tot 8 ribben. Trichocereus Peruvianus is een variant die wat meer mescaline bevat dan normale San Pedro, maar niet zoveel als Peyote. Maar San Pedro’s groeien veel sneller Peyotes, die verschrikkelijk traag groeien.

Wetenschappelijke naam

Trichocereus Pachanoi.

Familie

Cactaceae.

Oorsprong

Zuid Amerika.

Actieve stof(fen)

Mescaline, samen met vele andere alkaloïden.

Werking

Mescaline is een sterk hallucinogeen, een trip kan 12-16 uur duren. Het geeft kleurrijke caleidoscopische visioenen, en vaak n hallucinaties van andere zintuigen (horen, voelen), tijdens filosofische, religieuze, psychologische ervaringen en/of zelfs buiten het lichaam treden.

Gebruik

De bovenkant van de cactus minstens 10 centimeter boven de grond afsnijden, zodat er weer een nieuwe tak op groeit! De stekels en de harde binnenkant kun je weggooien; de zachte delen kun je zo eten of fijn hakken om er door urenlang in water te koken een sterke thee van te maken. De meeste mescaline zit vlak onder de huid, waarop je kan kauwen.

Dosering

Ongeveer 500 gram verse cactus. (350 gram Trichocereus Peruvianus).

GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.