GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Psilocybe paddenstoelen en truffels 2. Actieve stof(fen)3. Werking

Psilocybe paddenstoelen en truffels

Psilocybe paddenstoelen worden al eeuwenlang door stammen en volkeren over de hele wereld gebruikt. Meestal voor religieuze, spirituele doeleinden, zoals sjamanen paddo’s gebruiken om toegang te krijgen tot de wereld van hun goden, die hun advies, geneeskracht, of het vermogen om de toekomst te voorspellen zouden geven. Bewijs voor het gebruik van magische paddestoelen dateert al uit de tijd van Azteken. Onlangs zijn ze in het Westen herontdekt, en daar worden ze nu ook recreatief gebruikt. Ze moeten echter met hetzelfde respect en dezelfde waardigheid behandeld worden als vroeger door de oude stammen.

Actieve stof(fen)

Psilocybine en psilocine. Voor iedereen met een goede geestelijke en lichamelijke gezondheid is het gebruik van psilocybe paddestoelen relatief veilig en niet verslavend. Regelmatig gebruik vermindert de effecten. Een overdosis is zo goed als onmogelijk.

Werking

Ongeveer 30-45 minuten na inname zullen de eerste effecten merkbaar worden van een 4-6 uur durende trip, waarvan de eerste 1-2 uur het meest intens zijn. Aan iemand die nog nooit een hallucinogene trip heeft geprobeerd is het moeilijk uit te leggen, maar hier is een lijst van wat veel mensen door magische paddestoelen ervaren: - Verandering van stemming, ofwel euforie, ofwel het tegenovergestelde (bad trip); - Een dromerige toestand, aandachts- en concentratieverlies, traag denkvermogen, gevoelens van onwerkelijkheid of verlies van persoonlijkheid; - Wazig zicht, fellere kleuren en scherpere omtrekken van voorwerpen; - Beter kunnen horen; - Kleurrijke, caleidoscopische patronen zien met gesloten ogen, en soms zelfs op voorwerpen en oppervlakken in het gezichtsveld; - Incoordinatie, moeite met spreken; - Groot empathisch vermogen, of zelfs het ongewoon waarnemen van gevoelens van mensen in je omgeving; - Soms auditieve hallucinaties; - Oncontroleerbaar lachen; - Afwisselend koud en warm gevoel.

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.187 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.