GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Hydrocotyle 2. Wetenschappelijke naam3. Familie4. Omschrijving5. Actieve stof(fen)6. Werking7. Gebruik8. Dosering

Hydrocotyle

A small plant with kidney-shaped leaves and purple flowers and fruits, very similar to Fo Ti Tien. It is also used externally to treat wounds.

Wetenschappelijke naam

Centella Asiatica.

Familie

Umbeliferae.

Omschrijving

Azië.

Actieve stof(fen)

Asiaticoside.

Werking

Gotu Kola is een tonicum dat energie geeft, het uithoudingsvermogen vergroot, en hersenfuncties en de geestelijke gesteldheid verbetert. Het verjongt en reinigt het lichaam. Langdurig regelmatig gebruik ontspant bovendien de zenuwen en verbetert de spijsvertering. Kan zelfs licht afrodiserend werken.

Gebruik

Gedroogde en vermalen bladeren kunnen in heet of koud water opgelost worden. Vaker als ingrediënt in voedingssupplementen.

Dosering

Een halve theelepel poeder per dag.

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.236 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.