GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
spacemileshop icon Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Yohimbe 2. Wetenschappelijke naam3. Familie4. Oorsprong5. Actieve stof(fen)6. Werking7. Gebruik8. Dosering

Yohimbe

Een grote, tot 15 meter hoge boom. Sommige Afrikaanse stammen gebruiken het als heilig sacrament bij bruiloften en andere rituelen. Quebracho is een andere boom die yohimbine bevat, afkomstig uit Zuid Amerika.

Wetenschappelijke naam

Corinanthe Yohimbe.

Familie

Rubiaceae.

Oorsprong

West Afrika.

Actieve stof(fen)

Yohimbine, Yohimbiline, Ajmaline en Alloyohimbine.

Werking

Yohimbine, de actieve stof in de bast, is een van de meest populaire afrodisiaca ter wereld, erkend door medische wetenschappers die meestal erg sceptisch zijn over liefdesstimulantia. Het veroorzaakt milde veranderingen in de waarneming (geen hallucinaties), warme tintelingen door de wervelkolom en soms spontane erecties. Bij mannen kan het de erectie verlengen en veel vrouwen hebben verklaard dat het hun orgasmen verhevigt en/of in aantal doet toenemen.

Gebruik

De gemalen bast gedurende 15 minuten flink door laten koken in water. Eenmaal afgekoeld kan het gefilterd en gedronken worden. Door 500 of 1000 mg vitamine C toe te voegen zullen niet alleen de effecten versterkt en verlengt worden, maar worden ook de risico?s op bijwerkingen beperkt!

Dosering

20 gram poeder per 1/2 liter water.

Vond jij dit artikel interessant en schrijf je zelf ook graag? We zijn altijd op zoek naar mensen die onze passie voor natuurlijke producten delen, en dit kunnen omzetten naar toffe teksten. En we hebben hier een aantrekkelijke beloning voor. Bekijk alle informatie voor schrijvers.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Uitstekend
4.9
Op basis van 4.187 reviews
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:

Bezoek ook onze fysieke Sirius Smart Shops
in Roermond NL Hamstraat 15
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.