GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
World's best assorted online smart shop
Spacemiles - Spaar voor korting - Meer info
Direct antwoord
op je vragen?
Aarzel niet om dan even contact op te nemen met onze klantenservice Bereikbaar van maandag t/m vrijdag tussen 09:00 en 17:00
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Careen 2. Careen

Careen

Careen

Delta-3-careen is een bicyclisch monoterpeen met een zoete, doordringende geur. Het wordt van nature aangetroffen in vele gezonde, heilzame essentiële oliën, waaronder cipressenolie, jeneverbessenolie en andere naaldboomoliën. In hogere concentraties kan delta-3-careen het centraal zenuwstelsel onderdrukken. Het wordt vaak gebruikt om overtollige lichaamsvloeistoffen op te drogen, zoals tranen, slijm en zweet.

Het is niet giftig, maar kan irritatie veroorzaken bij inademing. Wellicht kunnen hoge concentraties delta-3-careen in sommige soorten gedeeltelijk verantwoordelijk zijn voor hoestverschijnselen, jeukende keel- en oogaandoeningen bij het roken van cannabis.

Delta-3-careen is van nature ook aanwezig in dennenextract, paprika, basilicumolie en in citrusvruchtenolie uit vruchten zoals pompelmoes, citroenen, limoenen, mandarijnen, clementines,  sinaasappelen en kumquats.

Careen is een belangrijk bestanddeel van terpentijn en wordt gebruikt als smaakmaker in veel producten.

Volg ons:
GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten
Volg ons:


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Actuele status m.b.t. onze fysieke Sirius Smart Shops 
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Check ons Corona nieuws voor de laatste updates.

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.