GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Discreet verpakt
Toon alle onderwerpen
Inhoudsopgave
1. Terpinoleen 2. Terpinoleen

Terpinoleen

Terpinoleen

Terpinolene is een veelvoorkomend bestanddeel in salie en rozemarijn en komt voor in de olie van Monterey-cipressen, die in de Verenigde Staten gebruikt wordt in zepen en parfums. Het is ook een goed insectenwerend middel. Terpinoleen is bekend als een pijnboomaroma met lichte kruidige en bloemige nuances. Het heeft de neiging om een zoete smaak te hebben die doet denken aan citrusvruchten zoals sinaasappelen en citroenen.

Terpinolene blijkt een kalmeringsmiddel van het centrale zenuwstelsel te zijn dat wordt gebruikt om slaperigheid of slaap te veroorzaken of psychologische opwinding of angst te verminderen. Verder werd terpinolene bevonden de proteïne-expressie van AKT1 in K562 cellen aanzienlijk te verminderen en celproliferatie betrokken bij een verscheidenheid van menselijke kankers af te remmen.

GRATIS verzending in NL vanaf € 15,- Binnen EU 1-3 werkdagen* levertijd Altijd een gratis cadeautje bij je bestelling
Ben je 18 jaar of ouder?

Houd rekening met de wetgeving van het land waar je je bestellingen naartoe wil laten sturen. Onze webshop is onderhevig aan de Nederlandse wet.

Door op Doorgaan te klikken, bevestig je dat je 18 jaar of ouder bent en dat je notie hebt genomen van en akkoord bent met onze waarschuwing betreffende de van toepassing zijnde wetgeving.

Doorgaan Verlaten


Je kunt in onze webshop gewoon bestellen. 
Wij behandelen je bestelling met de grootste zorg.

Onze
fysieke Sirius Smart Shops zijn ook OPEN
in Roermond NL Zwartbroekstraat 35 
en Maastricht NL Oude Tweebergenpoort 7A 

Hartelijk Dank voor je vertrouwen in ons!

Je gebruikt een oude browser. We kunnen daarom niet garanderen dat de website naar behoren functioneert. Update je browser of gebruik een andere voor een betere gebruikservaring.